We wijzen u erop om rekening te houden met 1.5 meter afstand ook tijdens het varen! De verdere maatregelen die we hanteren vind je hier.

 

Bootje huren Biesbosch

Genieten op een bootje in de Biesbosch en ondertussen het Nationaal Park ontdekken? Vaar langs de bossen met een bootje van Zijlmans Bootverhuur Drimmelen en ontdek de rust en het natuurleven vanaf het water. Bij Bootverhuur Drimmelen kun je het gehele jaar door bootjes huren om in de Biesbosch te varen. De Biesbosch is uniek en een van de weinig zoetwatergetijdengebieden in Europa. Dat betekent dat je in de Biesbosch eb en vloed meemaakt. 
 

Bootje huren Biesbosch


Onbezorgd bootje huren Biesbosch

Ga relaxen op een elektrische sloep of met de gehele familie op een pontonboot. Is de zon te fel of schuil je liever voor de regen? Dan is de kajuitboot ideaal. Op een kajuitboot heb je de mogelijkheid om onder een afdak te zitten tijdens het varen. Voor elke gelegenheid of dagje uit kun je bij ons een bootje huren Biesbosch.
 

Nationaal Park de Biesbosch

Nationaal Park Biesbosch is een natuurgebied van in totaal 265.000 hectare. Vanaf het water is het park nog beter te ervaren. Naast planten tref je verschillende dieren aan zoals de vos, ree, de haas en nog veel meer. De meest beroemde Biesbosch bewoner is toch wel de bever!

In de Biesbosch een bootje huren is daarom zeker aan aanrader om het gebied en haar bewoners te ervaren.
 

Groepsuitje?

Bij ons kun je kiezen uit verschillende boten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden wanneer je met een groep een bootje wilt huren in de Biesbosch. 

Bij Zijlmans bootverhuur Drimmelen betaal je vooraf online. Daarnaast kun je voor de borg en brandstof gewoon pinnen. Je hoeft dus geen contact geld mee op het water te nemen. Na je boottocht door de Biesbosch pinnen wij de borg terug min de gebruikte brandstof, je betaald dus nooit te veel.


Bootje huren Biesbosch

Bekijk ons volledige aanbod en reserveer direct online. Reserveer op tijd een boot om in de Biesbosch te varen. In de zomermaanden is een bootje huren in de Biesbosch erg populair.